zondag 1 januari 2012

1 Conceptlanceerder_Kimberley Osepa




Het bedrijf heeft een duidelijke missie waar ze voor staan en wat ze ook waarmaken. Emesa is marktleider op de e-commercemarkt. Naast Vakantieveilingen.nl hebben ze de labels; inpakkenenWegwezen.nl, ActievandeDag.nl en ActievandeDag.be gelanceerd. Elke label is uniek. Ze zijn de concurrentie voor geweest met een superieur product gericht op een brede doelgroep.
Emesa is de grootste e-commerce partij voor het zoeken, vergelijken en boeken van reis- en vrije tijd arrangementen voor onder meer een vakantie, dagje weg, concert, musical of beauty arrangement. Emesa heeft een rijk portfolio aan websites, waaronder Website van het Jaar 2011 VakantieVeilingen.nl®ActievandeDag.nlActievandeDag.be, InpakkenenWegwezen.nl en in september 2011 is daar het internationale label Aladoo aan toegevoegd. Voor onze partners in de reis- en vrijetijdbranche zijn wij een strategisch kanaal voor het aanbieden van hun arrangementen. Emesa bereikt wekelijks 5 miljoen Nederlanders die geabonneerd zijn op de e-mail nieuwsbrieven. De websites van Emesa worden door meer dan 60 miljoen bezoekers per jaar bezocht.

Missie Emesa
Emesa is marktleider op de e-commercemarkt in travel & leisure en onderscheidt zich door haar unieke veiling- en actieconcepten waarbij de consument de vraag en het aanbod bepaalt. De kernwaarden van Emesa zijn: inspireren, informeren, activeren en verrassen en behoren tot het DNA van de 140 medewerkers van Emesa die zich dagelijks inzetten voor de vier labels. Met ruim 4.500.000 nieuwsbriefabonnees, 1 miljoen transacties per jaar en 60 miljoen bezoekers op de website is Emesa marktleider op het gebied van travel- en leisure-arrangementen. Emesa is zeer ambitieus: in 2015 wil Emesa het meest online klantgerichte e-commercebedrijf van Nederland zijn.


Mission statement Emesa
Emesa’s missie is om mensen in staat stellen om gewoon te genieten! De pay off ‘Just Enjoy’ onderstreept dat nog maar eens.



VakantieVeilingen.nl® is met ruim 5,5 mln. bezoekers per maand de marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. VakantieVeilingen.nl® is een uniek platform waar elke veiling start vanaf € 0,- en het minimale bod is nooit hoger dan € 1,-. Bieden kost niets.


Key figures

• 5,5 mln+ bezoekers per maand
• 53 mln+. pageviews per maand
• 2,5 mln. nieuwsbriefabonnees



ActievandeDag.nl staat synoniem voor een geweldige vakantie of arrangement voor een super scherpe prijs. Dagelijks staan er 3 verschillende acties online, de prijs is bekend en de voorraad beperkt. Deze combinatie van schaarste en de beste prijs zorgt ervoor dat de consument de urgentie voelt om snel te moeten boeken. Of het nu een zonvakantie, een gezellig dagje uit of een hotel-arrangement betreft, iedere dag is het aanbod weer afwisselend en scherp geprijsd. ActievandeDag.nl is een strategisch verkoopkanaal voor partners en biedt veel mogelijkheden om arrangementen/aanbiedingen effectief en efficiënt te verkopen.

Key figures

• 1,5 mln+ bezoekers per maand
• 640.000+ unieke bezoekers per maand
• 1,1 mln.+ nieuwsbriefabonnees
• 100-1000 boekingen per dag


InpakkenenWegwezen.nl is de grootste reiswebsite van Nederland. Inpakken en Wegwezen inspireert en informeert haar bezoekers door ze handmatig geselecteerde aanbiedingen. Van lastminute vakanties, autovakanties, zonvakanties en bungalows, weekendjes weg tot stedentrips, beauty-arrangementen en nog veel meer.
De ervaren webredacteuren selecteren, vergelijken en controleren alle aanbiedingen voordat zij deze publiceren. Het checken van beschikbaarheid en prijs wordt dagelijks uitgevoerd. Bovendien zijn de aanbiedingen voorzien van recente accommodatie-beoordelingen van andere bezoekers. Met meer dan 1.100.000 leden is InpakkenenWegwezen.nl één van de grootste lastminute specialisten van Nederland.

Key figures

• 600.000 bezoekers per maand
• 1,8 mln. + pageviews per maand
• 1,3 mln.+ nieuwsbriefabonnees


ActievandeDag.be is een nieuw label van Emesa. De website is een doorvertaling van de Nederlandse succesvolle dealsite Actievandedag.nl. ActievandeDag staat zowel in Nederland als België synoniem voor een geweldige vakantie of arrangement voor een super scherpe prijsElke dag is er één exclusieve actie boekbaar, die slechts 24 uur te boeken is.
De prijs is bekend en de voorraad beperkt. De combinatie van schaarste en de beste prijs zorgt ervoor dat de consument het gevoel krijgt snel te moeten boeken, voordat het uitverkocht raakt ActievandeDag.be is voor iedereen die zich graag laat verrassen op het gebied van reis & vrije tijd arrangementen!


Bronnen
Opgehaald op 1-1-2012



 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten