vrijdag 30 december 2011

1 Conceptontwikkelaar_Kimberley Osepa

Marcel Beemsterboer





Als Chief Commercial Officer (CCO) is Marcel Beemsterboer binnen Emesa Nederland B.V. verantwoordelijk voor de strategie, marketing en communicatie, sales, business development en business intelligence. Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam is hij eerst werkzaam geweest voor Rabobank Nederland. Daarna heeft hij diverse financiële, commerciële en leidinggevende functies bekleed bij de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM N.V.). Vervolgens is Marcel Managing Director geweest van een internet advertising bureau, waarna hij zijn eigen bedrijf is gestart. Hierbij heeft hij als Interim Projectmanager o.a. eBusiness projecten verzorgd voor Heineken International, diverse uitgevers, de Johan Cruyff University en de Hogeschool van Amsterdam. In 2004 heeft Marcel samen met Michael van Beers en Dirk Jan Koekkoek Emesa Nederland B.V. opgericht. Ruim vijf jaar heeft hij binnen Emesa Nederland B.V. de rol van CEO vervuld, waarna hij deze rol per 1 januari 2010 heeft overgedragen aan Marc Muller om zelf verder te gaan als CCO.
Marcel Beemsterboer is het brein achter de 4 labels: InpakkenenWegwezen.nl, ActievandeDag.be, VakantieVeilingen.nl en ActievandeDag.nl. Aangezien thuis winkelen erg groeit ondanks de recessie en de consumenten steeds vaker het internet in het koopproces gebruiken moet je hier als ondernemer op inspelen en anticiperen,  “aldus Marcel “.
VakantieVeilingen.nl begon als onderdeel van zustersite InpakkenenWegwezen.nl. Dit experiment bleek zo populair te zijn dat het aanbod snel werd uitgebreid en de veilingen een eigen website kregen. Inmiddels kan de bezoeker bij VakantieVeilingen.nl terecht voor arrangementen variërend van tickets voor concerten tot een dagje sauna en van hotelkamers tot dineren bij restaurants.
VakantieVeilingen.nl is onderdeel van Emesa Nederland B.V. dat ook websites publiceert zoals InpakkenenWegwezen.nl en ActievandeDag.nl. en LastminuteTop20

Bronnen
Opgehaald op 30 december 2012
http://www.emesa.nl/home/over-ons/management/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten